недеља, 16. јул 2017.

SADA JE SVE JASNO – OVO SU USLOVI ZA SRBIJU




SADA JE SVE JASNO – OVO SU USLOVI ZA SRBIJU:

OVO JE MOJ ODGOVOR NA TEKST NA FACEBOOK OD 15. 7. 2017.
SADA JE SVE JASNO – OVO SU USLOVI ZA SRBIJU: Moramo da priznamo Kosovo, uvedemo sankcije Rusiji, jedemo GMO i rasprodamo sve što imamo!
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister izjavio je da se Srbija, kao kandidat za pristupanje Evropskoj Uniji, obavezuje da sledi pravila EU i da uvede sankcije, kad i gde su one neophodne.

I OD RANIJE A POSEBNO SADA POLOŽAJ SRBA MI SLIČI NA NATOVARENOG MAGARCA U DALMACIJI

Za manje informisane u mediteranaskom podneblju, to sam gledao kod nas u Dalmaciji, neko se dosjetio kako da magarac kad bude natovaren ide uzbrdo a da ga ne treba svaki čas šibati po nogama. U naše doba to se za konolizovane narode, što Srbi jesu, zove izbor između ŠTAPA i ŠARGAREPE.
Naime, da bi natovareni magarac išao i nosio teret neko se dosjetio, a kasnije i drugi to praktikovali, da na magarčev samar pričvrsti motku koja je oko pola metra do metar ispred magarčeve glave. Na kraj motke vlasnik magarca okači svežanj sijena a da bi magarac krenuo on taj svežanj sijena zanjiše. Magarac dohvati nešto sijena i onda ide jer jedino ako se kreće svežanj sijena se klati i on tako dohvati po neku slamku sijena. Tako magarac stekne uslovni refleks (Pavlov) da može čupnuti sijeno ako se kreće.
Srbima su prvo Aleksandar Karađorđević i Nikola Pašić na “samar” postavili motku a onda je Tito, preko srpskih poltrona mu, dodavao na motku svježe “svežnjeve sijena”, u vidu: socijalizam kao prelazni oblik do komunizma i da dalje ne pobrajam.
Sada je Srbima na motku okačen novi svežanj sijena: ULAZAK U EVROPSKU UNIJU.
Na početku nove ere lađe (brodovi) su uglanom plovili pomoću jedara (snage vjetra), a tada je najumniji čovjek svog doba i pretor Rinskog carstva, Seneka, konstatovao da ONOME KOJI NE ZNA U KOJU LUKU TREBA DA UPLOVI NE POMAŽE NIJEDAN VJETAR.
Ko želi saznati koja je to luka u koju bi Srbima bilo najbolje da uplove neka prouči moju knjigu SRBI, OGLEDNIMO SE! – OPSTATI ILI NESTATI? Osnovnu informaciju o toj knjizi možete pročitati na www.durmitara.com

1 коментар:

  1. Život dolazi s različitim iskustvima. Ne znam s čime se sada suočavate, ali uvjeravam vas da je dr. White, pravo rješenje, ovo je moje kratko svjedočenje. Sretna sam što ovo mogu napisati jer opet imam mira u braku, a sve zahvaljujući velikom čovjeku koji se zove dr. White, ima moćne čarobne kotačiće koji pomažu u pomirenju spora između mene i mog supruga, moj suprug je otišao od kuće i živio s drugom žena 7 mjeseci, bez brige za mene i našu četverogodišnju kćer, financijski sam dobro jer sam bankar, ali trebam nježnog muškarca, ali moj muž nije ni blizu, molim ga da se vrati kući nekoliko puta, ali nema ' ne radim ništa, čak sam molila i njegovog starijeg brata da mi pomogne. Pročitao sam svjedočenje muškarca koji je opisao kako je dr. White pomogao da se njegova supruga razvede ljubavnom čarolijom, pa sam mu uzeo kontakt i objasnio mu svoje probleme, rekao mi je što je potrebno za ljubavnu čaroliju i dao sam mu financije za kupovinu tri dana i moj se muž vratio kući, sve zahvaljujući vama, dr. White. Obratite mu se za pomoć: / WhatsApp: +17168691327: ili e-mail: wightmagicmaster@gmail.com: ako imate bilo kakvih veza ili životnih problema, on ima sve vrste čarolija, za liječenje bolesti, povratak bivšeg, ponovno spajanje braka, da biste dobili dobar posao za vraćanje izgubljenog novca i drugo rješenje.

    ОдговориИзбриши